Живот
26. January 2016 - 12:30

Осетила нешто во својот стомак - Погледнете што се случува кога ќе ја тргне раката!

Мајката лежела на креветот и почуствувала дека нешто се случува во нејзиниот стомак. ја ставила раката на стомакот за подобро да почувствува за то што се случува, а потоа следело прекрасно изненадување.
 
Изгледа дека нејзиното бебе добро се забавува во стомакот. Дали некогаш сте виделе нешто слично?
 
Погледнете го видеото: