Македонија
11. јуни 2018 - 14:57

Општина Кичево денеска и утре ќе спроведе дезинсекција

Во Кичево денеска и утре  во периодот од 20 часот до раните утрински часови на целата територијата на општина ќе се спроведа превентивна дезинсекција.
 
Доколку не дозволат временските услови дезинсекцијата ќе се одложи за што дополнително ќе бидат граѓаните известени.
 
Од Општината ги информираат пчеларите да ги заштитат пчелите.