Македонија
20. February 2020 - 12:44

Олга Силјановска- жена борец „Џабе работи - џабе не седи"

Госпоѓа Олга секојдневно наоѓа начин како нејзиното постоење да има цел. Џабе работи- џабе не седи е мотото на оваа жена борец. Таа е свесна дека работата може да ти помогне да не мислиш на лошо. Години наназад плете, а сега изработува ракотворби, украси и декоративни предмети.