Кошарка
19. February 2018 - 14:10

Ол-стар викенд: Танцот на Оладипо

Ол стар викендот во Лос Анџелес обилуваше и со добра забава но и непредвидливи мометни надвор од секое сценари. Гледачите во салата посебно ги изненади бекот на Индијана Виктор Оладипо кој им се придружи на девојките задолжени за забава во салата и танцуваше во ист ритам со нив.

https://