Бизнис
19. September 2017 - 19:49

ОКТА доделува 10 стипендии за најдобрите постдипломци на УКИМ

ОKTA ќе стипендира 10 студенти од УКИМ за постдипломски студии. Денеска беше потпишан меморандум со кој се продолжува повеќе годишната соработка меѓу компанијата и универзитетот.