Македонија
20. February 2018 - 14:45

Охриѓанец на Инстаграм објавил експлицитни фотографии од 18-годишна девојка

Секторот за внатрешни работи Охрид поднесе кривична пријава против К.В. (29) од Охрид поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „злоупотреба на лични податоци“.

Во перодот од март до октомври 2017 година К.В. направил фотографии и видеа со компромитирачка содржина од А.М.М. (18) од Охрид, ги обработил и на 05.12.2017 година ги поставил на социјалната мрежа „Инстаграм”.