Бизнис
12. November 2015 - 11:17

Огромни попусти до 50 отсто и супер промоции во Техномаркет

Ако се вели дека петок 13-ти е несреќен ден, Техномаркет го докажува спротивното. „Среќен Петок 13-ти“ е востановен тренд на Техномаркет преку кој се нудат голем избор на производи од светски познати брендови по екстермно ниски цени.

Акцијата „Среќен Петок 13-ти“ во Техномаркет ќе започне во петок, на 13-ти ноември, а ќе трае низ целиот викенд. Ова е совршен период од годината кога сакате да купите нешто што ви е потребно и истовремено да потрошите пари за да заштедите пари. Команијата овој настан ќе го реализира трета година по ред во своите продажните салони каде купувачите ќе можат да ги искористат промотивните цени и големите попусти до 50 отсто за омилените артикли што се во ограничена количина.

Техномаркет како малопродажен ланец за техника секогаш бара начин како на купувачите да им овозможи полесен пристап и подостапни цени за производите што им се потребни, а токму акцијата „Среќен Петок 13-ти“ е одлична можност за граѓаните тоа што сакаат да го имаат, многу лесно да го најдат во Техномаркет и да го добијат по супер намалени цени.