Џет-Сет
26. January 2018 - 9:29

Огласот кој го потресе Балканот: Пејачката моли за помош, не знае дали ќе преживее

Српската пејачка Мина Николиќ која полни многу дискотеки и клубови, го продава станот, за да купи бубрег.

Таа пред неколку години стана позната по учеството во Јас имам талент, каде докажа дека и покрај болеста со бубрегот, таа има желба и е истрајна да успее.

Сепак, таа објави оглас дека и е потребно да го продаде итно станот за да купи бубрег, бидејќи состојбата и се влошила.

- Продавам стан да си купам бубрег, денес е се потешко, напиша таа.

Младата пејачка има 31. година.

Таа пред неколку години стана позната по учеството во Јас имам талент, каде докажа дека и покрај болеста со бубрегот, таа има желба и е истрајна да успее.

Сепак, таа објави оглас дека и е потребно да го продаде итно станот за да купи бубрег, бидејќи состојбата и се влошила.

- Продавам стан да си купам бубрег, денес е се потешко, напиша таа.

Младата пејачка има 31. година.