Балкан
26. September 2016 - 10:03

Оглас во весник што го запали Балканот: Извини сине...

Убедливо најинтересен оглас e објавен во денешна „Политика“ и тоа од страна на еден обичен граѓанин и татко.

Главата на семејството Ѓуриќ му упати извинување на својот син Илија зошто се сомневал во него и неговите академски капацитети.

-Ти се извинувам што не ти верував дека ќе дипломираш на ЕТФ (Електротехнички факултет), напиша тој.

Неговата постапка заслужува голем аплауз, посебно што весниците во последно време се користат за негативни огласи, како одрекување од син или сопруга.