Живот
2. October 2017 - 11:50

Одлична идеја доколку немате голем простор - погледнете како се отвора оваа врата

Доколку за поставување на врата немате голем простор и секогаш се мачите да ја отворите полека, овој систем е идеален за вас.

Ако знаете некој кому му треба вакво нешто испратете му го ова видео.

Системот на овие врати се базира на лизгачки механизам, а како функционира погледнете во следното видео: