Живот
1. November 2016 - 13:59

Од овој викенд Пинк Ѕвезди и Пинк Ѕвездички на Сител Телевизија

Од овој викенд новите сезони на Пинк Ѕвезди и Пинк Ѕвездички на Сител Телевизија.  Пинк Ѕвезди ќе се емитува во сабота во 21:00 часот, додека пак Пинк Ѕвездички во недела во 21:00 часот.