Балкан
21. јуни 2016 - 12:24

Од ова видео ќе ви се заледи крвта - Во Белград паѓаше град со големина на пинг-понг топче

 
 
 
Белград околу 20 часот и 30 минути го погоди силно невреме. Паѓаше град со големина на пинг-понг топче. 
 
И за денеска, на првиот ден од летото се најавени врнежи во Србија.