Од неа барал една работа, 2 пати во неделата: Босанец и понудил 20.000 евра на Рада Манојловиќ да го направи ова... | Сител Телевизија
Џет-Сет
24. August 2017 - 12:23

Од неа барал една работа, 2 пати во неделата: Босанец и понудил 20.000 евра на Рада Манојловиќ да го направи ова...

Рада Манојловиќ одбила деловна понуда за која сите сонуваат. Познат босански бизнисмен и предложил на пејачката да биде промотерка во ноќен клуб со што би заработувала 20.000 евра месечно. Рада, требало да се појавува два пати неделно во клубот и со своето присуство да привлече повеќе гости (без да пее) и да го рекламира клубот на социјалните мрежи. Сепак, на печајката не и се допаднала оваа идеја.
 
Рада е преокупирана со настапи, не може ниту да се наспие. Постојано патува, што дополнително ја исцрпува. Таа не се жали поради обемот на работата, бидејќи нејзе и е во интерес да работи и заработи, но поради тоа таа ги одбива сите други понуди кои немаат врска со музиката. Така, неодамна преку зеднички пријатели го запозна сопственикот на еден клуб во Сараево. Фолкерката е многу популарна во БиХ, откако се дозна за нејзината врска со Харис Берковиќ, - вели добро упатен извор за српски Курир.