Живот
18. January 2016 - 13:47

Од Наташа паметот го загубивте, а погледнете како изгледа нејзината мајка!

Наместо вообичаена секси фотографија, наташа Шавија на Инстаграм објави фотографија со својата мајка.
 
И покрај тоа што изминатите неколку дена буквално ги бомбардираше своите фанови со голи слики од снимањето на спотот за песната “Ne brini”…
 
...Многу повеќе внимание привлече фотографијата со мајка и Вера, а вие самите проценете колку си личат една со друга.