Македонија
30. March 2020 - 20:35

Од 20 до 20:30 шетање на кучињата за викенд

Со одлуката на Владата дозволено е шетање на домашните миленици за викенд од 20 до 20:30 часот објави техничкиот премиер Оливер Спасовски на Твитер.

Без групирање на граѓани најмногу до 100 метри одалеченост од домот сопствениците за време на полицискиот час за викенд кој трае од 16 часот ќе може да ги шетаат домашните миленици.