Живот
26. December 2015 - 12:27

Очекувала да роди близнаци, но за ова сигурно не била подготвена!

Миранда и Џош се посебни родители. Тие веќе имале една ќеркичка кога се одлучиле да го зголемат семејството.
 
Но, за она што следувало во никој случак не биле спремни. Миранда „носела“ четворка и тоа не обична туку два пара идентични близначиња - две машки и две женски.
 
Само еден процент од сите бремености се близнаци, а веројатноста дека ќе добиете два пара идентични близнаци е тешко да се пресмета.
 
Погледнете го видеото...