Македонија
26. December 2017 - 8:23

Обраќање на претседателот Иванов во Парламентот

Претседателот на државата Ѓорге Иванов денеска напладне ќе го одржи традиционалното годишно обраќање во Собранието на Република Македонија. 

Редовното годишно обраќање на Претседателот на РМ пред законодавниот дом е предвидено со Уставот на државата.