Македонија
7. December 2018 - 14:56

Обраќање на претседателот Иванов до граѓаните во 17 часот

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, денеска – 7 декември 2018 година, петок, во 17:00 часот, ќе се обрати до македонскиот народ и граѓаните на Република Македонија.