Македонија
10. јуни 2020 - 10:55

Обраќање на Али Ахмети за првиот Албанец премиер

Денес, Среда 10 јуни 2020 година, со почеток во 12:00 часот, Претседателот на ДУИ г. Али Ахмети на својата страница на Фејсбук ќе има обраќање до народот за првиот Албанец премиер.