Живот
5. December 2017 - 17:09

Обликот на градите го открива сексуалниот карактер на жената

Ако мажот сака да го провери сексуалниот карактер на жената пред да стапи во интимни односи со неа, потребно е само да ги види градите на жената и нивниот облик, смета италијанскиот сексолог Пиеро Лоренцони. Градите, според овој стручњак, го одредуваат карактерот на жената како што тоа го прави астрологијата. Постојат четири видови женски гради: диња, грејфрут, крушка и лимон.

Според оваа теорија, жените со мали гради се возбудливи, интелигентни, го сакаат сексот и се вистински животни сопатнички. Жените со големи гради се делат на оние кои ретко ќе одбијат секс и дами кои повеќе уживаат во нежноста.

Дињата сака мажот да и се восхитува и да ја мази

Жените кои имаат големи гради, смета Лоренцони, најчесто имаат мајчински карактер. Но, жени со бујни гради пред се сакаат мажот да им се восхитува. Ако ги размазите, ретко ќе одбијат секс.

Лимонот секогаш бара уживање

Жените чиј врв на градите потсетува нан половина на лимон, се диви, нескротливи, полни со живот. И пред се сакаат изненадување и возбудување.

Грејфрут сака нежност и не е за голема страст

Жените со гради во облик на грејфрут делуваат секси и заводливо, но се срамежливи и не се заинтересирани за големи изливи на страст. Ќе го размазат партнерот, но пред сексот ќе има многу нежност.

Крушката гарантира сласт

Дамите кои имаат гради во облик на крушка, го сакаат сексот во сите варијанти. Иако делуваат сериозно, склони се кон неверство.