Живот
12. November 2016 - 20:50

Објавено секси видеото на Ана Ивановиќ

Се чини на Србинката во последно време се и поаѓа од рака. Особено е среќна на приватно поле, а пред два дена го прослави својот 29 – роденден.
 
По тој повод МТВ одлучи да биде креативна, па објави секси видео од една фотосесија на тенисерката Ана Ивановиќ, која е направена пред три години, а за која тие ги имаа екскулзивните права да снимаат.