Македонија
23. November 2021 - 14:49

Објавени имињата на 7-те преживеани во автобуската несреќа во Бугарија

Телевизија Алсат објави за имињата на преживеаните патници од трагедијата во Бугарија, каде што животот го загубија 45 лица.

Список на преживеани лица:

Ш. Н.Салех 36 години

Медина Лутфи 25 години

Лулзим Сулејмани 26 годишен – државјанин на Србија

Ѓила Јашаровска 49 години

Минир Јашаровски 50 години

Ебиб Пајазитовски 49 години

Зулехја Јашаровска 16 години

Овие лица, како што е и претходно објавено, се хоспитализирани во Бугарија и се надвор од животна опасност.