Џет-Сет
1. December 2016 - 12:08

Објавена снимка од Рада Манојловиќ - Огнен ја посрамоти поради сексот во сено

Огнен Амиџиќ во својата емисија прикажа снимка од Рада Манојловиќ од минатот, поради што пејачката „пропадна во земја“ од срам.

Огнен објави инсерт во кој Рада зборува за тоа како имала секс во сено, како и дека пејачката радо би била професорка по секс.

Секако, целото видео е внимателно монтирано, но пејачката не можеше да сокрие дека е запрепастена од она што го гледа.

Погледнете ја нејзината реакција...