Македонија
9. July 2020 - 13:06

Објавена нова аудиоснимка за Јанакиески и Николоски

Нова аудиоснимка се појави на Јутјуб и во неа се слуша разговор меѓу поранешниот министер за транспорт Миле Јанакиески и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, сега носител на листа во Изборна единица 4. Јанакиески и Николоски зборуваат за градежен простор во Охрид.