Македонија
3. July 2020 - 14:06

Објавена „бомба“ за Игор Јанушев

На Јутјуб каналот „Обнова на режимот“ се објавени нови аудио снимки.

На првата носителот на изборната единица 3 Игор Јанушев во разговор со екс министерот за транспорт и врски Миле Јанакиески зборуваат за списоци со гласачи.

Додека во вториот тие зборуваат за „Мапирани списоци“ на вработени кои треба да гласаат на избори.