Интернет
16. јуни 2017 - 13:31

Ново на Инстаграм - поатрактивни фотографии на овој начин

Популарната друштвена мрежа, Инстаграм, покрена нова опција, благодарејќи на која на своите фотографии ќе можете да додадете посебни филтери за лице, па така вашите пријатели ќе можат да ве видат со маска за спиење или со филтерот „понеси пријател на патување“.

Можете да додадете и уши од коала, „бубаторски“ очила или беспрекорна шминка.