Балкан
20. July 2016 - 18:04

Новинарот кој прв го видел безживотното тело на Јелена раскажа за хоророт

Поминаа речиси четири месеци од почетокот на истрагата за убиството на Ѕвездата на Гранд, Јелена Крсмановиќ Марјановиќ. Конечно се одмотува приказната за монструмот кој предизвика страв и паника не само во Србија, туку и во регионот.

Најновите моменти од истрагата ги пренесува ТВ Пинк. Новинарот кој прв ја видел Јелена, раскажува каква била унаказената пејачка.

- Главата и беше буквално смачкана, беше тешка и морбидна сцена. Навистина беше страшно, вели новинарот Младен Мијатовиќ за Пинк.

Тој вели дека е супер што не се апси некој по секоја цена, туку се чека убиецот, за кој полицијата долго време има сознанија, но го чека вистинскиот момент.

Сепак, без конкретни докази убиецот не може да биде фатен.