Македонија
10. August 2015 - 8:17

Нови трим-патеки во парк-шумата „Гази Баба“

Во парк-шумата „Гази Баба“ денеска ќе бидат промовирани новите трим-патеки.

На промоцијата ќе присуствува градоначалникот на Скопје Коце Трајановски.