Македонија
13. September 2019 - 12:11

Нови напади од кучиња -скитници во Скопје

Нови напади од куќиња скитници во Скопје, пријавени се два случаи. 

 

- На 12.09.2019 во 14.30 часот во Полициската станица Центар, В.С.(43) од Скопје пријавил дека на кеј „Димитар Влахов“ бил каснат од куче скитник во пределот на левата потколеница.
 

- На 12.09.2019 во 21.00 часот во Полициската станица Гази Баба, М.П.(66) од Скопје пријавила дека на ул.„Јани Лукровски“ била касната од куче скитник во пределот на десната нога.