Македонија
21. July 2015 - 20:41

Нови мерки за заштита на населението од топлотниот бран, жешкото време ќе продолжи

Гостин во Дневникот на Сител во 19 часот, Јованка Костовска, раководител на Секторот за превентивна здравствена заштита при Министерството за здравство .