Loading Video...
Македонија
26. September 2020 - 21:24

Нова видео снимка од инцидентот во Битола – Има ли обид за физички напад врз полицаец?

Во текот на денешниот ден на социјалните мрежи беше објавена уште една нова видео снимка од инцидентот во Битола која дава друга димензија на случајот.

На снимката може да се забележи обид за физички напад кон полицаец од страна на еден од присутните. 

Веродостојноста на снимката се уште не е потврдена од надлежните институции.