Македонија
17. January 2018 - 16:53

Нова средба на Нимиц со преговарачите во Њујорк

Во седиштето на Обединетите нации во Њујорк денеска во 10 часот по њујоршко време односно 16 часот по македонско време треба да започне средбата на преговарачите со посредство на медијаторот Метју Нимиц.