Свет
23. March 2016 - 9:06

НОВА СНИМКА: Мртви тела на сите страни во Брисел - преживеаните во паника

На Интернет се појави нова аматерска снимка од пеколот во Брисел. Вчера две силни експлозии одекнаа на аеродромот во Брисел, а потоа и во метро станица. Загинаа повеќе од 30 лица, а над стотина се ранети.

На видеото се гледаат страшни сцени од терористичкиот напад на аеродромот.