Џет-Сет
6. January 2016 - 18:55

Нова година, нова провокација: Војин посака среќна 2016 и го понижи Ражантовиќ

Синот на Жељко Ражнатовиќ Аркан од првиот брак, Војин, им ја честиташе новата година на своите браќа и кумови.

Набројувајќи ги прво своите родени браќа Михајло и Никола, намерно напомена дека помеѓу свои браќа не го смета и малиот позер од Житораѓа (родното село на Цеца).

Имајќи го предвид темпераментот на Вељко, одговорот се очекува наскоро!