Македонија
3. November 2016 - 19:43

Нова фасада, тоалети, прозорци и врати во училиштето Димитар Влахов за ученици со оштетен вид

Нова фасада, тоалети, прозорци и врати во училиштето Димитар Влахов за ученици со оштетен вид. Инвестицијата на МОН е вредна 2ипол милиони денари. Во училиштетот учат 50 ученици од основно и средно образование.