Интернет
12. July 2017 - 9:45

Нова апликација за телефон која не троши Интернет - нема да плаќате големи сметки

Компанијата Гугл работи на нова апликација која се вика "Триаголник", која ќе овозможи тотална контрола на апликациите кои се поврзани со Интернет, со што ќе се пренесуваат податоци и ќе се оневозможи телефонот да троши мегабајти од Интернетот.

Ова е особено корисно кога ќе го достигнете лимитот на Интернетот на телефонот.

Се што треба е само да се симне апликацијата и да и се дозволи пристап до телефонот.