Џет-Сет
3. November 2015 - 21:33

Нов член во семејството на Слаткар и Сања

Сопругата на популарниот македонски рапер, Марко Маринковиќ-Слаткар и поранешна мисица и водителка, Сања Николиќ, се грижи за нов член на семејството. Фотографијата на која таа е во прегратка на слаткото маче ја објави на социјалните мрежи и е една меѓу поретките нови објави, бидејќи како што изјавуваше во медиумите , Сања повеќе не сака јавно да се експонира. Тие се радуваат на новиот член во семејството.