Македонија
13. February 2018 - 21:29

Нормализиран за сообраќајот на патот Куманово-Крива Паланка

Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка – Куманово кај село Гиновце од 20 часот е нормализиран во двата правци за сите возила, соопшти Авто мото сојузот на Македонија.

Патот беше затворен поради сообраќајна незгода меѓу патничко возило и трактор, при што беше во целосен прекин.