Македонија
14. February 2018 - 13:39

Нормализиран сообраќајот на патот Маврово - Дебар

Сообраќајот на патниот правец Маврово - Дебар од 12 часот се одвива нормално, соопшти ЈП Македонијапат.

Забраната беше воведена утринава од шест часот, поради нова лавина во близина на Бигорскиот манастир што го блокираше патот.