Македонија
9. February 2017 - 13:27

Нормализиран сообраќајот на патот Куманово - Крива Паланка

Сообраќајот на магистралниот пат Куманово - Крива Паланка, кај село Облавце е нормализиран, информираат од ЈП Македонија пат.

Прекинот беше  од 11:20 часот поради сообраќајна незгода на тешко товарно возило.