Македонија
18. October 2021 - 8:46

Нормализиран сообраќајот на патот Дебар-Маврово Ростуше

Нормализиран е сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Маврово Ростуше, соопшти Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Сообраќајот на регионалниот пат Дебар-Маврово Ростуше во непосредна близина на Мелнички Мост наспроти хотел „Дебарски Бањи“, за патнички моторни возила се одвиваше наизменично по една коловозна лента поради свлечиште, кое е санирано.