Македонија
2. February 2018 - 12:44

Нормализиран сообраќајот на магистралниот пат кај Крива Паланка

Нормализиран е сообраќајот на магистралниот пат А2 на влез за Крива Паланка, кај м.в. Грамаѓе, кој беше во прекин во двата правци поради протест, информираат од Автомото сојузот на Македонија.

Магистралниот пат беше затворен од утрото во 10.10 часот