Сите имаат сокриено некои фотографии од времепловот на Фејсбук. Фотографиите сепак се гледаат, било дали се работи за оние на кои сте тагирани, или сте ги оставиле да чекаат ваше одобрување.
Ако сте тагирани на такви фотографии, луѓето може да ги видат.