Македонија
5. July 2022 - 16:35

Николоски се сретна со Ламбе: Тој не е пироман, тој е ѕвезда и горд Македонец

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски на социјалните мрежи соопшти дека имал средба со пејачот Ламбе Алабакоски.

- Тој не е пироман, тој е ѕвезда и горд Македонец. А Владата на СДСМ и ДУИ е предавничка, пишува Николоски, под објавената фотографија со пејачот.