Живот
23. January 2016 - 14:50

Никој не му даде ниту долар, но бездомникот направи нешто што ќе ве воодушеви!

Браќата Мо и Итан Бредбери одличуле да проверат што ќе се случи кога покрај бездомник кој седи на тротоарот и моли за пари седнат „дете бездомник“.

Помладиот брат го облекле како бездомник и се снимале со камера. Возрасниот бездомник минувачите го навредувале, но тој направи нешто што ќе ве воодушеви...

Погледнете го видеото.