Живот
3. November 2015 - 12:49

Никој не ја сака: Кога ќе им покаже фотографија од телото, сите бегаат!

Јулија Винс почнала да тренира кога имала 15 години, а откако првите резултати биле видливи, се навлекла на секојдневно вежбање без кое, како што вели, не може.
 
Оваа девојка има 18 години, и позади себе има 3 светски рекорди во дигање тегови. Нејзиното име е Јулиа и доаѓа од Русија.
 
Со својата појава некои луѓе ги воодушевува, а некои ги шокира, што и не е чудно со оглед на тоа што на нејзините мускули можат да и позавидат многу мажи.
На прашањето што мажите велат кога ќе го видат нејзиното мускулесто тело, очекувани одговори се како многу од нив се осеќаат загрозено и дека се љубоморни на нејзината конституција. Меѓутоа, има од оние на кои им се допаѓа и кои сепак нагласок даваат ангелсото лице и преубавите очи.
Почнала да тренира кога имала 15 години, а по првите резултати се навлекла на секојдневно вежбање без кое не може.
Многу е горда на своето тело и вели дека не можат сите да постигнат вакви резултати.