Џет-Сет
11. November 2017 - 14:13

Никогаш посреќна: Пејачката Индира Радиќ стана баба!

Пејачката Индира Радиќ стана баба. Нејзиниот син Северин стана татко!

Имено Северин и неговата долгогодишна партнерка стапија во брак уште во 2014 година. Таа е од Русија, а со синот на фолк пејачката пред судобоносното да, била во врска две години.

Сега ја направија најсреќна жена со приновата која ја добија.