Џет-Сет
10. September 2017 - 13:29

Никогаш незабележителна - Карлеуша со нови фотографии од аеродром ја „запали“ публиката

Секогаш средена и во центарот на вниманието. Со сигурност, каде и да оди нема да остане незабележна. Карлеуша објави нови фотографии од аеродром пред нејзиното патување во Германија, а може да се забележи дека дури и кога патува таа изгледа совршено.