Живот
4. January 2018 - 14:06

Никогаш нема да го заборави овој момент: Ја тетовираше девојката, а потоа и пукнаа градите!

На листата на работи кои вечно траат, тетоважите се на самиот врв. Повеќето луѓе кои направиле тетоважи, а не се задоволни како им испаднала, пробуваат на секој начин да ги прикријат.

Еден уметник тетовирал млада жена, но тогаш работите неочекувано искочиле од контрола.

Имено,додека траел процесот на тетовирање, уметникот ја допрел девојката таму каде што никој не еочекувал, а како тоа изгледало погледнете на наредното видео.