Живот
29. August 2016 - 11:36

Никогаш не сум имала момче поради задникот: Ме разделија од сијамски близнаци и засекогаш...

Американката Еди (35) е родена како сијамски близнак и никогаш немала момче. Таа се срами од задникот, бидејќи по разделувањето ѝ бил унаказен. Еми побарала помош од хирурзите Пол Насиф и Теди Дуброу, кои ќе и помогнат и тоа ќе биде снимено во реалното шоу “Грешки на природата”.
 
- Смачено ми е луѓето постојано да зборуваат за мене, вели Еди, која би сакала да има задник како Џеј Ло.
 
За жал, лекарите се сигурни дека таква драстична промена не е возможна, а дури признале и дека воопшто не знаат како воопшто ќе го реконструираат тој дел од телото.
 
Инаку, мајка ѝ на Еди не ни знаела дека носи близнаци сѐ до породувањето, бидејќи второто дете не се гледало на ултразвук. Кога ги родила, лекарите биле шокирани, особено кога се покажало дека само Еди може да преживее.